Vil du jobbe som frivillig på Bergen Julemarked?

Bergen Julemarked arrangeres i Bergen fra 28. november til 22. desember 2019, og vi ser i den forbindelse etter frivillige som ønsker å hjelpe oss med å skape en god førjulsstemning på Festplassen. 

Julemarkedet er åpent hver dag fra kl. 10 til kl 21. Vi ønsker frivillige over 18 år som kan hjelpe til på julemarkedet i enkelte perioder. Som frivillig vil man bli satt opp på fem vakter som varer fem timer hver. Disse vil hovedsakelig være mellom kl. 11 og kl. 16, med unntak av Varmestuen hvor det er behov for frivillige helt frem til stengetid kl 21. De fleste av skiftene vil være lørdager og søndager. Bergen Julemarked AS tar forbehold om å godkjenne eller avslå søknader om å bli frivillig basert på behov


Kickoff

Før vi starter årets julemarked vil det bli holdt et informasjonsmøte for alle frivillige.
Tid: kommer

Sted: kommer

Som frivillig får du:

 • Julekopp
  Julekoppen har Bergen Julemarkeds nyeste design og kan brukes til å få i seg noe varmt å drikke mens man er på jobb. Koppen får man selvfølgelig beholde.
 • Vest
  Alle frivillige vil få utdelt en vest fra Bergen Julemarked som brukes når du er på jobb. 
 • Akkreditering
  Akkreditering som viser at du jobber på Bergen Julemarked.
 • Avslutningsmiddag
  Avslutningsmiddag i januar 2019 for alle som jobbet frivillig.
 • byGAVEKORT
  Frivillige som tar fem skift eller mer vil bli tildelt et byGAVEKORT verdi kr 500 som takk for hjelpen.

På årets julemarked trenger vi hjelp til følgende arbeidsoppgaver:

Opprigg / Nedrigg
Julemarkedet trenger noen litt “handy” frivillige som kan hjelpe oss med å få markedet klart til åpning. Opprigg er fra mandag 24. november til torsdag 28. november

Vi trenger også noen til å hjelpe oss med å rigge ned markedet når det er ferdig. Nedrigg vil være etter kl. 18 den 22. desember og på dagtid 27. - 30. desember.

Her er det viktig å ha på seg gode og varme klær.

Publikumsvert
Som vert på julemarkedet er du et av våre ansikt utad. Oppgavene dine vil være å svare på spørsmål fra publikum, være behjelpelig med å finne frem på markedet og generelt sett skape god stemning. 

Trivselsgruppe
Som en del av trivselsgruppen er det opp til deg å sørge for at utstillerne har det bra på jobb. En del av arbeidet vil være å dele ut kaffe, te og noe godt å bite i til de som er på jobb. 

Varmestuen
I Varmestuen trengs det frivillige som kan hjelpe til med å holde lokalet trivelig og ryddig, og hjelpe de som står i baren. Her trenger vi frivillige helt frem til stengetid kl 21.

Betingelser
Frivilligjobben innebærer et par plikter. Du må møte på avtalt tid, og være i form til å jobbe. Husk du er Bergen Julemarkeds ansikt utad til alle våre besøkende, så vær raus med smilene og spre god julestemning!


Ønsker du å være frivillig på Bergen Julemarked? Fyll ut skjema nedenfor.

Meld deg som frivillig på Bergen Julemarked

Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd og må inneholde en gyldig e-postadresse.
Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.
@bergen_julemarked på instagram