Bergen Julemarked

Bergen Julemarked skal være et julemarked av høy kvalitet. Våre gjester skal finne spennende og aktuelle julegaver på julemarkedet, og
få en unik og stemningsfull førjulsopplevelse. Målet er å skape et julemarked som kan bidra til å gjøre Julebyen Bergen til Norges mest attraktive juledestinasjon. Vi ønsker å tilby plass til utstillere i en rekke kategorier. Med en rikholdig miks av utstillere innen kunsthåndverk, matgaver, konfekt, kultur, klær, leker, pyntegrønt, juledekor, interiør og design, julegavetips og andre passende julemarkedtilbud, et stort og variert tilbud innen spennende mat og drikke, samt attraktive aktiviteter for små og store, håper og tror vi at Bergen Julemarked kan bli en stadig mer populær attraksjon både for fastboende og tilreisende.

Arrangør av Bergen Julemarked er Bergen Julemarked AS, organisasjonsnummer 919050446. Selskapets formål er drift og markedsføring av julemarkeder, og det som naturlig står i forbindelse med dette. Selskapets formål er ideelt ettersom det ikke har til hensikt å skaffe aksjeeier økonomisk utbytte, men å stadig videreutvikle bysenteret som møtested og styrke Julebyen Bergen.

Bergen Julemarked AS er et heleid datterselskap av Bergen Sentrum AS. Bergen Sentrum AS eies av Bergen kommune, Bergen Reiselivslag, Bergen Næringsråd og Sentrumsforeningen i Bergen som består av ca. 450 medlemsbedrifter.