Ønsker du å delta på Bergen Julemarked som utstiller? På denne siden finner du informasjon om hvordan du kan bli utstiller. Vi tilbyr to kategorier plasser. Heltidsplass for profesjonelle utstillere med egen bedrift, og dagsplasser for lokale tilbydere, kunstnere, håndverkere og andre egenprodusenter uten egen bedrift.

Bli utstiller på Bergen Julemarked

Er du interessert i å delta som profesjonell heltidsutstiller med fast bodplass er du hjertelig velkommen til å søke plass via søknadsskjemaet. Der finner du informasjon om priser og vilkår.
Klikk på bildet for å komem til søknadsskjema. Foto: Robin Strand/Bergen Julemarked.
Bergen Julemarked. Foto: Robin Strand/Bergen Julemarked.

Bergen Julemarked arrangeres på Festplassen i hjertet av Bergen. Det er et av Norges mest besøkte arrangementer. Julemarkedet tilbyr plasser for utstillere både inne i de tørre og oppvarmede markedsteltene, og større plasser ute i topptelt eller treboder tilrettelagt for matprodusenter.

Julemarkedet er stemningsfullt pyntet og er familievennlig med populære attraksjoner for barn, unde og familier som pariserhjul og andre attraksjoner. Et populært møtepunkt er Varmestuen, som har alle rettigheter og sitteplass til 300 gjester. Her kan gjestene sitte ned i tørre og varme omgivelser og nyte maten kjøpt hos matutstillerne ute på julemarkedet sammen med noe godt i Julekoppen.

Bergen Julemarked åpner fredag 22. november i 2024. Julemarkedet holder åpent kl 12-21 på hverdager, og kl 10-21 lørdager og søndager. Siste åpningsdag er 22. desember.

Er du interessert i å delta som profesjonell heltidsutstiller med fast bodplass er du hjertelig velkommen til å søke plass via søknadsskjemaet nederst på siden. Nederst i skjemaet finner du informasjon om priser og vilkår.

Er du interessert i å delta som dagsutstiller skal du ikke benytte søknadsskjemaet, men lese videre om Juletorget under bildet nedenfor, og bruke denne lenken for direkte bestilling av plass.

Juletorget på Bergen Julemarked. Foto: Robin Strand/Bergen Julemarked
Juletorget på Bergen Julemarked. Foto: Robin Strand/Bergen Julemarked

Juletorget – et unikt tilbud for dagsutstillere

På Bergen Julemarked er det et eget område tilrettelagt for dagsutstillere. Her tilbyr vi rimelige plasser som kan leies på dagsbasis, spesielt tilrettelagt for lokale tilbydere innen håndarbeid, kunsthåndverk, småskalaproduksjon, grundere og andre. Vi tillater ikke salg av matprodukter på Juletorget. Bestilling av ledige plasser gjøres direkte i Ticketco-løsningen. Se nærmere informasjon for dagsutstillere på bestillingssiden: Klikk her for dagsplass på Juletorget

Har du spørsmål?

Salgs- og markedssjef Thomas Ottesen
Tlf +47 90981414
E-post: thomas@bergensentrum.no

Kjøp plass som dagsutstiller på Juletorget
Søk om markedsplass her!

Bli utstiller!

Bli utstiller på Bergen Julemarked. Fyll ut søknadsskjemaet under, og vi vil svare deg så for som mulig. Vi behandler søknader fortløpende frem til det er fullbooket.
Bli utstiller!

Plassering

Hvilken plassering ønsker du på Bergen Julemarked?

Kontaktinformasjon

Vilkår og betingelser