Attraksjoner

Bergen Julemarked byr på julestemning og opplevelser

I tillegg til alle de spennende utstillerne byr julemarkedet på attraksjoner som pariserhjul og karuseller for barn i alle aldre, juletreskogen og den populære Varmestuen med bar.

Attraksjoner

Pariserhjulet

En tur på Bergen Julemarked blir ekstra spesiell med en tur i pariserhjulet. Bli løftet høyt til værs og opplev julemarkedet og byen fra oven. Barn under 140 cm må reise sammen med mor eller far, eller annen ansvarlig voksen. Billetter kan kjøpes med kort i billettbodene på julemarkedet.

Hestekarusell

Hestekarusellen

Den klassiske hestekarusellen på Bergen Julemarked er veldig populær blant våre yngre gjester. Billetter kan kjøpes med kort i billettbodene på julemarkedet.

Elefantkarusellen

I Elefantkarusellen må man være minst 3 år og 96 cm høy. Barn 3-6 år (96-119 cm) må reise sammen med en ansvarlig voksen. Billetter kan kjøpes med kort i billettbodene på julemarkedet.

Tekoppene

Tekoppene

Tekoppene er populær hos våre yngste gjester. Her er det ingen alders- eller høydebegrensning. Billetter kan kjøpes med kort i billettbodene på julemarkedet.

Juletreskogen

I Juletreskogen treffer du Juletreselgerne Mjøs fra Osterøy og deres mange flotte juletrær og pyntegrønt. Kanskje du finner et juletre du vil ha med deg hjem? Biler kan stoppe for av- og pålessing i Rasmus Meyers Alle. Eller du kan velge å få det levert hjem på døren.

Varmestuen

I Varmestuen er du velkommen til å sitte ned og nyte maten kjøpt hos alle matutstillerne fra Bergen Julemarked. I baren får du kjøpt 7 Fjell og Bergen Julemarked sin egen julebrus og juleølet Festplassen, samt varme drikker som kakao med krem, kaffe, gløgg og annet som får frem julestemningen. Varmestuen har sitteplass til 300 personer, er ekstra oppvarmet og baren har alle rettigheter.

Godt Brød julekafé

Velkommen til vår julekafe på Bergen Julemarked på Festplassen. Til jul vil vi ha klassikere. Vi i Godt Brød gleder oss til jul hvert år, fordi julen også handler om god smak og om å dele hyggelige måltider. I Godt Brød sin julekafé serverer vi deg de beste smakene du kan finne i byen vår: fersk bakst av boller, brød og påsmurt, store smil, deilige varmretter og lun julestemning. Fordi julen handler om tradisjoner, om gode venner og omtanke.