Bi 1 Bigård

Sertifiserte 4. generasjons birøktere fra Bi 1 Bigård tilbyr lokale honningprodukter.

Plassering:
Bodnr. 60
Dato:
01. - 22. des
Kategorier:
Mat og drikke, Matgaver,
Nettside:

Bi 1 Bigård

Sertifiserte 4. generasjons birøktere fra Bi 1 Bigård tilbyr lokale honningprodukter.

Bi 1 Bigård er en familie bedrift som driftes av 4. generasjons birøkter Vegard Helland sammen med Evelyn Osland som har flere år bak seg som kokk. Bi 1 driver med vandrebirøkt og starter sesongen i Hardanger der vi leier ut bikuber til pollinering av frukttrær. Videre drar vi til Voss, Ulvik, Bergen, Lygra, Sotra og Øygarden med bikuber for å sanke ulike typer honning.

Bi 1 bigård har sanket flere priser i Norgesmesterskap de siste årene, og i 2022 toppet vi NM med en gullmedalje for honningen vår.

Vi har tilbyr flere ulike typer honning, samt honning tilsatt ingefær, ingefær og chilli. På Bergen Julemarked 2022 delte vi ut mer enn 10.000 smaksprøver på honning, så ta turen innom og test vårt store utvag av ulike varianter honning – helt gratis! Den er så god at vi er sikre på at du kjøper med deg ett eller flere glass!

Av andre varianter innen honning tilbyr vi syltetøy søtet med honning, vi har konfekt-sjokolade som er søtet med litt honning, og vi har selvsagt vår anerkjente og populære honning-gløgg!