Naturlig kosmetikk

Creation Meets Nature er en liten produsent av naturlig kosmetikk med et stort hjerte for natur og mennesker. Plassert på en stille bakke i Samnanger, fokuserer vi på å lage naturlige produkter av høy kvalitet med sjel.

Plassering:
Bodnr. 17
Dato:
01. - 22. des
Kategorier:
Hud- & kroppspleie,
Nettside:

Naturlig kosmetikk

Creation Meets Nature er en liten produsent med et stort hjerte for natur og mennesker. Plassert på en stille bakke i Samnanger, fokuserer vi på å lage naturlige produkter av høy kvalitet med sjel.

Finn din måte å få kontakt med naturen! Creation Meets Nature er en liten produsent med et stort hjerte for natur og mennesker. Plassert på en stille bakke i Samnanger, fokuserer vi på å lage naturlige produkter av høy kvalitet med sjel. Vår reise startet med naturlige og håndlagde såper. Etter tre år med konstant skapelse i tilbudet våre, kan du ikke bare finne såper, men også kroppssmør, ansiktsprodukter, sjampostenger, oljer, hydrolater, skjeggoljer, stearinlys og mange flere – alt laget av naturlige ingredienser av høy kvalitet av hånd. Målet vårt er å vise folk at valg av naturlig kosmetikk er et enkelt og smart valg, både for mennesker og planeter. Drømmen vår er at naturlig kosmetikk skal være til stede i alle hjem.

CMN-produkter er basert på høykvalitets uraffinerte eller raffinerte oljer og smør. Som aktive ingredienser du kan finne urteekstrakter, urteinfusjoner, fruktekstrakter, vitaminer og mange flere. Alt i bærekraftig emballasje. Vi bruker all vår kunnskap og ikke minst lidenskap til urter og planter i vår produksjon til å gjøre produktene våre på den beste måten vi kan. Vi tror kvalitet sier tusen ord mer enn kvantitet. Alle våre kosmetikker, såper og andre hjemmevarer er laget for hånd i små partier. Takket være en nøye prosess med å produsere holder alle våre produkter seg på høyeste nivå.