Har du lyst å være utstiller på Bergen Julemarked?

Bergen kommune har reservert Festplassen til covid-19 testsenter ut 2021. Bergen Julemarked 2021 blir derfor arrangert på Torgallmenningen i en nedskalert utgave, i perioden 12. november til og med 22. desember, med åpningstid 12-20 hver dag. Her vil man finne et utvalg av våre faste utstillere.

Vi satser på å være tilbake med et fullskala julemarked på Festplassen fom. 2022, hvor vi ønsker alle utstillere velkommen til å søke om både dagsplasser og faste plasser. Vi åpner for behandling av søknader til 2022-sesongen rundt årsskiftet.

Klikk her for å søke om plass
 

Kontaktperson utleie & marked:
Markedssjef Thomas Ottesen
Tlf +47 90981414
E-post: thomas@bergensentrum.no


Bergen Julemarked på Festplassen i Bergen. Foto: Visit Bergen / Robin Strand - visitBergen.com

Et stemningsfullt julemarked på Festplassen

I Bergensregionen bor det ca. 500.000 innbyggere. Festplassen er Bergens største, sentrale offentlige byrom, hvor innbyggerne samles for å feire de største begivenhetene. Daglig benytter rundt 22.000 mennesker kollektivtilbud i nærområdet, noe som gjør området til Bergens travleste kollektivknutepunkt. Bybanen har sitt endestopp i sentrum ved Byparken tvers over gaten. Det er 3945 p-plasser fordelt på fire P-hus i kort gangavstand (4-8 minutter), samt byens jernbanestasjon innen 5 minutters gange.

I den kompakte bykjernen er det et yrende handelsliv med flere attraktive kjøpesentre, tradisjonsrike varemagasin og hundrevis av spennende gateplansbutikker. Her er mer enn 250 serveringssteder i alle kategorier og et pulserende kulturliv. I Bergen finner du det meste, fra kaffebarer til fiskerestauranter og internasjonale kjøkken, og alt fra små kunstkaféer til barer og nattklubber.

Det er ca 40.000 arbeidsplasser i det umiddelbare nærområdet, og anslagsvis ca 100.000 mennesker som bruker bykjernen daglig.

Som Europeisk Kulturby og Verdensarvby gir Bergen deg opplevelser og kultur av høy kvalitet. Byen tilbyr en ideell kombinasjon av natur, kultur og interessante byopplevelser. Uansett årstid.

Bergen er en internasjonal by full av historie og tradisjon. En stor by med en småbysjarm og atmosfære. Bergen liker besøkende. Og Bergen er verdt et besøk. Velkommen!

I Bergen finner du mer enn 40 hoteller, de fleste i sentrum. Velger du å bo på hotell i Bergen sentrum har du kort avstand til attraksjoner og uteliv. Bergens kompakte sentrum gjør at du har gangavstand til alle de største attraksjoner som Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet i Bergen. Byen har alt fra de fineste og moderne hoteller til enkle steder med rom/frokost.

Det meste ligger til rette for at et julemarked av høy kvalitet vil få mange besøkende. Det skal være et sted man ønsker å tilbringe tiden sin, både innendørs og utendørs. Enten man er på jakt etter de ekstra spennende julegavene, eller man ønsker å komme i julestemning sammen med familie og venner. Bergen Julemarked skal skape gode juleopplevelser både for fastboende og tilreisende fra inn- og utland.

Kontakt oss

Daglig leder
Steinar Kristoffersen

Markedssjef
Thomas Ottesen

(+47) 90 98 14 14

Kontaktskjema

Lurer du på noe? Vi hører gjerne fra deg.

Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.