Har du lyst å være utstiller på Bergen Julemarked?

På grunn av COVID-19 og smittevernhensyn har styret i Bergen Julemarked AS vedtatt å utsette julemarkedet som var tiltnkt arrangert på Festplassen i 2020 til 2021.

Julemarkedet åpner tentativt torsdag 25. november og holder åpent hver dag til og med onsdag 22. desember 2021.

Har du lyst å være utstiller på Bergen Julemarked 2021 er det to alternativer:

1. FAST BODPLASS 2021: Les mer i utstillerbrosjyren og fyll ut søknadskjema som du kommer til ved å klikke her (pga covid-19 kan vi ikke gi endelig svar på søknader til noen inntil videre, men send gjerne søknad)

2. DAGSUTSTILLER 2021: Kjøp dagsplass på Juletorget for privatpersoner og hjemmeprodusenter: (påmelding utsatt inntil videre pga covid-19)


Kontaktperson utleie & marked:
Markedssjef Thomas Ottesen
Tlf +47 90981414
E-post: thomas@bergensentrum.no


Bergen Julemarked på Festplassen i Bergen. Foto: Visit Bergen / Robin Strand - visitBergen.com

Et stemningsfullt julemarked på Festplassen

I Bergensregionen bor det ca. 500.000 innbyggere. Festplassen er Bergens største, sentrale offentlige byrom, hvor innbyggerne samles for å feire de største begivenhetene. Daglig benytter rundt 22.000 mennesker kollektivtilbud i nærområdet, noe som gjør området til Bergens travleste kollektivknutepunkt. Bybanen har sitt endestopp i sentrum ved Byparken tvers over gaten. Det er 3945 p-plasser fordelt på fire P-hus i kort gangavstand (4-8 minutter), samt byens jernbanestasjon innen 5 minutters gange.

I den kompakte bykjernen er det et yrende handelsliv med flere attraktive kjøpesentre, tradisjonsrike varemagasin og hundrevis av spennende gateplansbutikker. Her er mer enn 250 serveringssteder i alle kategorier og et pulserende kulturliv. I Bergen finner du det meste, fra kaffebarer til fiskerestauranter og internasjonale kjøkken, og alt fra små kunstkaféer til barer og nattklubber.

Det er ca 40.000 arbeidsplasser i det umiddelbare nærområdet, og anslagsvis ca 100.000 mennesker som bruker bykjernen daglig.

Som Europeisk Kulturby og Verdensarvby gir Bergen deg opplevelser og kultur av høy kvalitet. Byen tilbyr en ideell kombinasjon av natur, kultur og interessante byopplevelser. Uansett årstid.

Bergen er en internasjonal by full av historie og tradisjon. En stor by med en småbysjarm og atmosfære. Bergen liker besøkende. Og Bergen er verdt et besøk. Velkommen!

I Bergen finner du mer enn 40 hoteller, de fleste i sentrum. Velger du å bo på hotell i Bergen sentrum har du kort avstand til attraksjoner og uteliv. Bergens kompakte sentrum gjør at du har gangavstand til alle de største attraksjoner som Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet i Bergen. Byen har alt fra de fineste og moderne hoteller til enkle steder med rom/frokost.

Det meste ligger til rette for at et julemarked av høy kvalitet vil få mange besøkende. Det skal være et sted man ønsker å tilbringe tiden sin, både innendørs og utendørs. Enten man er på jakt etter de ekstra spennende julegavene, eller man ønsker å komme i julestemning sammen med familie og venner. Bergen Julemarked skal skape gode juleopplevelser både for fastboende og tilreisende fra inn- og utland.

Kontakt oss

Daglig leder
Steinar Kristoffersen

Markedssjef
Thomas Ottesen

(+47) 90 98 14 14

Kontaktskjema

Lurer du på noe? Vi hører gjerne fra deg.

Dette feltet er påkrevd.
Dette feltet er påkrevd.